Ansiktsbehandlingar

Aroma Expert

Vår lyxigaste ansiktsbehandling. De aktiva ingredienserna ger direkt synbart resultat. Vi inleder behandlingen med en lättare ryggmassage. Därefter ingår rengöring, peeling, ånga, portömning, ansiktsmassage och mask. Vi avslutar med produkter anpassad efter din hudtyp.

Ca: 90 min
Pris: 900kr

Djuprengöring

Här fokuserar vi på att rengöra huden på
djupet. I behandling ingår rengöring, peeling, ånga, portömning och mask. Vi avslutar med produkter anpassade efter din hudtyp.

Ca: 60 min
Pris: 750kr

Aroma Massage Ansikte

En ansiktsbehandling som ger maximalt välbefinnande. Ryggmassage, rengöring och peeling följs av en avslappnande ansiktsmassage och mask. Vi avslutar med produkter efter din hudtyp.

Ca: 60 min
Pris: 750kr

Prova på-behandling

För dig som inte har varit på ansiktsbehandling
förut är detta en bra början. Vi inleder med rengöring, peeling, hudanalys, lättare ansiktsmassage och ansiktsmask anpassad efter din hudtyp samt avslutande
produkter.


Ca: 30 min
Pris: 375kr

Ungdomsbehandling

En djuprengörande ansiktsbehandling anpassad för tonårshud. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning och mask. Vi avslutar behandlingen med produkter anpassad efter din hudtyp.  Rek. ålder 13-19 år.

Ca. 60 min
Pris 695kr

Fuktboosten

Denna behandling passar utmärkt till dig som känner sig torr och livlös i huden. Vi inleder med rengöring, hudanalys, AHA-peeling, ansiktsmassage med hyaluronsyra och ansiktsmask. Vi avslutar sedan med produkter anpassade efter din hudtyp.

Ca: 45 min
Pris: 650kr

Kurbehandlingar – ansikte

Nimue AHA-peeling

Behandlingen ger effektiva resultat som motverkar solskador, hyperpigmentering och acne. För att bibehålla resultatet rekommenderar vi regelbundna behandlingar i kombination med produkter.

 

I ansiktsb. 250kr
Ca.30 min 450 kr

Omnilux

Föryngrande och stärkande rött ljus. Ljuset föryngrar hudens celler och struktur. Förstärker effekten av dina produkter samt stimulerar dom kollagena och elastina fibrerna. Ökar fuktnivån, samt syresätter livlös hud, förbättrar hudtonen och ger en omedelbar lyster. Kan kombineras med alla ansiktsbehandlingar. För bästa resultat görs en kur på 9 ggr.

I ansiktsb. 300kr
Ca: 40 min 500kr

Tillägg

Nimue Kollagen Mask

En kollagenberikad ansiktsmask som
ger en intensivt djup återfuktning,
fyllighet i huden, med en kylande och
uppstramande effekt. Behandlingen läggs
in som kompliment i ansiktsbehandling.

Pris: 200kr

Nimue ögonbehandling

En ögonbehandling speciellt utvecklad för det känsliga ögonpartiet. Intensivt återfuktande och ger ett påtagligt mer uppiggande utseende. Behandlingen läggs in som ett komplement i alla ansiktsbehandlingar.

Pris: 200kr